Zomerse gastronomie tijdens Bassud@Stek

Beste gasten,

Tussen 7 en 16 augustus geven we Bassud een extra zomerse touch tijdens Bassud@Stek. Stek is een gezellig concept in Hooglede-Gits, met onder meer de populaire pop-upbar Zomerstek. Daar voegen we dus ook een tijdelijke gastrobar aan toe, waar we gastronomie koppelen aan een losse, zomerse sfeer.

  • Gastronomisch relaxen, dat is Bassud@Stek in een notendop. Voor deze unieke gelegenheid stappen we af van ons gebruikelijk drie-, vier- of vijfgangenmenu. We serveren namelijk diverse kleine, maar verfijnde gerechtjes. Soms per persoon, soms om te delen, altijd kraakvers én bestaand uit lokale topingrediënten. De kostprijs voor het degustatiemenu bedraagt 75 euro per persoon.

    Lokaal mag je overigens erg letterlijk nemen. De gebruikte groente wordt bijvoorbeeld gekweekt in GROND, dat deel uitmaakt van de Stek-site. Meer over het concept vind je op de website van Stek-Grond.

    Slecht weer hoeven jullie bovendien niet te vrezen, want er is een gezellige serre voorzien die de gasten te allen tijde droog weet te houden. Culinair, zomers en comfortabel genieten dus, midden in de natuur.

  • Bassud@Stek vindt plaats bij ZomerStek in de Gitsbergstraat. Parkeren kan bij Domein 't Chringhene, in een zijstraatje van de Leenbosstraat in Hooglede-Gits. Reservaties kan je gewoon plaatsen via onze website, betalen kan ter plaatse. Door praktische redenen kan je tijdens Bassud@Stek uitzonderlijk niet betalen met een cadeaubon van Bassud.

    Onze tijdelijke gastrobar zal 's avonds open zijn op 7, 8, 9, 14, 15 en 16 augustus. De voorziene starttijd is 's avonds tussen 19 en 19.30 uur.