VANDAAG OP HET MENU

 

lunch

Extra gerecht:
(*)Makreel - oester - zure room - komkommer - radijs - lavas

Schelvis - langoustine - witte asperge - daslook

Kalfslende uit Schore - salie - lente-ui - bloemkool - doperwt

Rabarber - aardbei - vanille - pompoenpit

€ 39.00 / voor- en hoofdgerecht ( vlotte zakenlunch)
€ 48.00 / voor- en hoofdgerecht + dessert
€ 65.00  / lunch all-in ( 3-gangen + 2 glazen aangepaste wijn + water)

 

Diner

(*)Makreel - oester - zure room - komkommer - radijs - lavas

Schelvis - langoustine - witte asperge - daslook

(**)Bouchotmossel - prei - shiitake - Mostaard Wostyn - dragon

Kalfslende uit Schore - salie - lente-ui - bloemkool - doperwt

Rabarber - aardbei - vanille -pompoenpit

3-gangen € 59.00

4-gangen € 72.00 (*)

5-gangen € 85.00 (**)

Vriendelijke herinnering: op zaterdagavond, zondagmiddag en feestdagen serveren we uitsluitend een 5-gangenmenu. Op vrijdagavond kunt u kiezen tussen een 4-gangenmenu en een 5-gangenmenu. De andere avonden (dinsdag & donderdag) kunt u kiezen uit een 3-gangenmenu, een 4-gangenmenu of een 5-gangenmenu.

Met vragen over allergenen kunt u steeds terecht bij onze medewerkers. Gelieve allergenen door te geven bij reservatie.


 

BASSUD

Eind 2017 opende restaurant Bassud de deuren in het centrum van Torhout. Het restaurant is gelegen in het hart van de provincie West-Vlaanderen, vanuit steden als Brugge, Roeselare, Kortrijk of Oostende bereik je Bassud in hooguit een halfuurtje.  

Iedere liefhebber van lekker eten kan bij Bassud terecht. De verschillende formules laten zowel een romantisch etentje met twee toe als een vlotte zakenlunch, een uitgebreid diner of zelfs een familiebijeenkomst in het aparte zaaltje Petit Bassud.

Unieke smaken in een gezellige setting

Al snel na de opening werd Bassud opgepikt door organisaties zoals Jong Keukengeweld en Gault&Millau, dat een mooie score van 14,5 op 20 toekent. Bovendien kreeg Bassud als allereerste Torhouts restaurant een vermelding in de Michelingids, een hele eer. Hoog scoren in de culinaire gidsen is weliswaar niet ons hoofddoel, we blijven de lat vooral hoog leggen om de gasten steeds een topervaring te bezorgen. 

Wat mag je verwachten van een etentje bij Bassud? Chef Jan kookt puur en lokaal. De vele bereidingen op houtskool en verschillende fermentatietechnieken zorgen voor unieke smaken. We omschrijven onze keuken dan ook graag als ambachtelijk gastronomisch, maar zeer toegankelijk. Michèlle geeft dan weer haar eigen twist aan de bediening. Alle gasten een warm en gezellig gevoel schenken, is haar streefdoel. En uiteraard adviseert ze jullie ook graag voor de passende wijnen of andere dranken bij de gerechten.